GEZE cares for unusual animals
Приют за животни до Амтцел
Приют за животни „Lebenswürde für Tiere e.V.“
GEZE cares for unusual animals
Прасе в Gnadenhof
Кон в приюта за животни в Алгой
GEZE cares for unusual animals
Куче "Шугър"

GEZE – се грижи за необикновени животни

Christiane Rohns, създател и главен отговорник на приют за животни „Lebenswürde für Tiere e.V.“ , си е поставила за задача да предостави достоен дом на малтретирани и изоставени животни. В някогашната конюшня до  Amtzell в Allgäu живеят около 300 животни, в това число патици, котки, кучета, както и коне, но също и екзотични животни като лами или виетнамски свини.

Rohns намира бързо подход особено спрямо кучета с проблеми при общуването с хора  и по този начин може да изгради отново доверието между човека и животното. Преди всичко се заема да превърне, опасните и травматизирани кучета, отново в доверчиви домашни животни, за да може след това да ги предостави на опитни стопани.

Любителката и собственичка на животни Brigitte Vöster-Alber, управител на GEZE GmbH, подпомага сдружението с редовни дарения. Преустройването и разширяването на приюта, текущите разходи за храна и други материали костват много разходи. На сдружението се предоставят щедри дарения, за да може и в бъдеще да помага на малтретирани животни.  
http://www.der-gnadenhof.de/
 

Дарения:
Сметка номер: 137 241
Титуляр: Gnadenhof "Lebenswürde für Tiere e.V."
Банка: Kreissparkasse Ravensburg, Банков код: 650 501 10