GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 550 IS
Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 500 IS

Естетика от стъкло във взискателни обекти

Архитектурно бюро: 3deluxe, Вийзбаден

Интегрираните изцяло стъклени системи (IGG) се причисляват към най-иновативните решения на пазара за стъклени системи. Там, където досега системи за обков и профилите нарушаваха естетиката на стъклените елементи, сега системата GEZE IGG създава свобода.

GEZE IGG интегрират незабележимо профили и системи за обковаване между съединителните стъкла, така че се създава равномерна площ– без видими или поставени допълнително елементи върху стъклената повърхност. Висококачествената повърхност се грижи за абсолютната прозрачност и оптическа лекота. Цялата прозоречна „интелигентност“ се намира между стъклата. Защото отпечатъка по ръба на вътрешното стъкло скрива оптически системата. Цялостният дизайн на фасадата се реализира без нарушаване на стила, независимо дали са използвани модулни системи за плъзгащи стени, ръчни или автоматични плъзгащи врати и врати на панти, въртящи се или летящи врати. GEZE IGG може да се използва от външната или вътрешна страна на изцяло остъклени фасади, може да се използва при системи за фиксирани или подвижни преградни стени, например в конгресни зали, като пространствено ограничаване в чакални на летища или като създаване на отделения в конгресни и представителни сгради, търговски центрове, банки, за гишета в касови зали или модерни работни офиси. Възможностите на приложение са безкрайни.При това GEZE IGG отговаря на най-различни изисквания: с помощта на шаблонни мотиви или чрез използването на специални стъкла могат да бъдат задоволени индивидуалните желания за оформлението на дизайна. GEZE IGG изпълняват също и функционални предпоставки, като например повишена топлинна и звукоизолация или изисквания към безопасността. Всички предимства на известната система за обков GEZE остават неограничени дори при вградените изцяло стъклени системи – IGG. Системата се отличава с многобройните възможности на употреба, ниския разход на средства за техническо обслужване и с отличния си комфорт.

Вградената изцяло стъклена система (IGG) с вграден подов автомат TS 550 IS за двукрилни врати, използвана в открития през 2007 год. в Бад Дрибург конгресен и представителен център Leonardo Glass Cube на дистрибутора на дизайнерски изделия от стъкло, подчертава връзката между меките преливащи структури и ясната праволинейна обвивка. Те допринасят за така желаното превръщане на компанията, произвеждащата изделия от стъкло, в безпорен лидер на пазара.