GEZE - Slimdrive SL , Children Science City, Dubai
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Children Science City, Dubai
Slimdrive SL

GEZE в централния изток

„Children Science City“ в Дубай е първият педагогически музей в Обединените арабски емирства, който е посветен на децата между две и петнадесет години, за да изследват и откриват света играейки.

Концепцията на „Града на науката“ е такава, че децата с техните семейства, както и училищни групи, да могат при изследването свързани заедно да „откриват“ всичко. Музеят съдържа някои експозиции и програми за приложните науки, природата, изследването на космическото пространство, човешкото тяло, местната и международната култура, както и „кът за деца под пет години “ и планетариум. Освен това центърът Children Science City предлага на децата ежедневни педагогически работилници. Освен това театър с 214 места забавлява зрителите с различни шоу програми.

Ежедневно хиляди ученици и възрастни посежават центъра за деца Children Science City. GEZE допринася към този чудесен проект със своите автоматични врати Slimdrive SL . Пъстрата сграда създава приветливо впечатление, а дискретната система на GEZE Slimdrive представлява перфектният партньор за тази архитектурна форма.