GEZE - automatische Türantriebe bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL
GEZE - Türschließer bei Radiance of the Seas

GEZE в открито море

"Radiance of the Seas" със своя бруто-регистър тонаж от 90.090 напуска на 14 октомври 2000 година покрития строителен док и на 20 януари 2001 година се отправя по река Емс към Емсхафен (Холандия). На десет етажа се предлага истински лукс. Една от най-големите атракции е 10 етажният център с конструкция от стъкло и асансьори от стъкло, които осигуряват безпрепятствената гледка към водата. На дължина от 293 метра 800 души екипаж се грижи за 2100 пасажера.

За иновационния крайцер GEZE GmbH достави автоматични задвижващи механизми за врати на панти като TSA 160, специална технология на входовете и автомати за самозатваряне на врати TS 3000 V и TS 5000. Така нищо не пречи на "безпрепятственото" круизно пътуване.

Meyer Werft
Meyer Werft в Папенбург от дълги години е семейна фирма. Със своята над 200 годишна семейна история тя се причислява към една от най-модерните корабостроителници на света. 1987 година бе открит най-големия в света закрит строителен док, в който се изработват впечатляващите пътнически кораби. Строителството на пътнически кораби и фериботи в Папен има вече дълга традиция. От средата на осемдесетте години Meyer Werft строи луксозни круизни кораби като HOMERIC, CROWN ODYSSEY, HORIZON, ZENITH, ORANIA, CENTURY, MERCURY, SUPERSTAR LEO/VIRGO както и AURORA, също така и новите круизни лайнери RADIANCE и BRILLIANCE OF THE SEAS.