• GEZE - GEZE-Products im Shopping Centre, Istambul
GEZE - TS 500 E floor springs, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
TS 500 E
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

Живот, работа и пазаруване във футуристична обстановка

Архитектурно бюро: Jerde Partnership, Лос Анджелис

Търговски център Kanyon е комплекс в северната част на Истамбул, който обединява в необикновена форма живота, работата и пазаруването.

На площ от 37 500 m² комплексът предлага на посетителите възможността да се насладят на всички видове магазини, на всички аспекти на пазаруването. 179-те апартамента предлагат на обитателите си онова, което те обикновено търсят в предградията: природа, спокойствие и почивка. 26-етажна административна сграда допълва търговския център във футуристичния комплекс. Работещите там се възползват от атмосферата на търговския център.

Проектиран от архитектурно бюро “Jerde Partnership” от Лос Анджилис, футуристичният търговски център подкупва и впечатлява най-вече с криволичещите завои, които се увиват около централния площад. Специалното на концепцията на Kanyon Shopping Centers е, че той не е проектиран само като административна сграда или просто като търговски център, а също и като място, на което човек да се чувства добре.

Това специално място бе допълнено оптимално от продуктите на GEZE. Високият само 7 см задвижващ механизъм за автоматични плъзгащи врати Slimdrive SL се вписа перфектно и незабележимо в модерната фасада. Посъщия начин се вписаха и подовите автомати за самозатваряне на врати TS 550 E, които са монтирани на входовете на различните магазини и чрез електромеханично фиксиране входовете могат практически да останат отворени.