Водещи в света

GEZE: Продукти, системни решения и услуги за врати и прозорци

GEZE означава иновация, най-високо качество и цялостна поддръжка на инженеринга на строителните услуги – от първоначалната идея, планирането и оперативната реализация със серийни продукти до персонализирани системни решения и индивидуално обслужване и поддръжка. Ние предлагаме широка продуктова гама от техника за врати, прозорци и безопасност и сме основна движеща сила зад дигиталната мрежа на автоматизирането на сгради.

Решения за автоматични врати за достъпност или противопожарна защита, задвижващи механизми за прозорци за естествена вентилация или за отвеждане на дим и топлина в случай на пожар, дигитално свързване в мрежа от врати и прозорци за автоматизиране на сгради - това са само няколко примера от нашето сервизно портфолио. Нашата цел е да предоставим комфортни сгради за живеене с най-висока степен от удобства и възможно най-голяма безопасност за потребителите на сградата.

Прочетете повече
GEZE в България

Вашият опитен партньор за сградни обекти

Снимки на служители на GEZE 2018: осигуряване на качеството на производството

Снимка на служители на GEZE за вътрешна и външна комуникация, да се даде лице на дружеството отвън. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE е една от най-добрите в света за продукти, системи и услуги, свързани с врати, прозорци и техника за безопасност, както и автоматични врати. В България GEZE работи като партньор от първоначалната идея до края на жизнения цикъл на сградата в различни строителни проекти. Ние предлагаме подробни консултантски услуги за архитекти, инвеститори и професионалисти в областта на димо- и топлоотвеждането, моторизирана вентилация на прозорци и самостоятелни пешеходни решения за врати.

Научете повече за нашите услуги

Последни новини от България

Семейна фирма

Глобално успешни

Седалище на GEZE GmbH

Ние сме глобално успешна и финансово здрава семейна фирма от 1863 г. Нашата изработка, комфорт и дизайн непрекъснато впечатляват нашите клиенти по целия свят. Като поддържаме своята последователност, ние винаги сме любопитни, динамични и отворени към най-новите тенденции и пазари. Ние движим напред дигиталната мрежа за сградна техника, за да разработваме сгради удобни за живеене.

Повече за компанията

160 години GEZE

213

Местоположения

22

Държави

160

години GEZE

При нас работят повече от 3 000 души от цял свят и тенденцията да се разрастваме още. Нашия международен централен офис се намира в Леонберг. Нашите 37 филиала се намират по целия свят, но: За да спазваме нашия принцип на обслужване, ние винаги сме близо до нашите клиенти и можем да предложим отлично обслужване на място.

Към нашите филиали