Водещи в света

GEZE: Продукти, системни решения и услуги за врати и прозорци

GEZE означава иновация, най-високо качество и цялостна поддръжка на инженеринга на строителните услуги – от първоначалната идея, планирането и оперативната реализация със серийни продукти до персонализирани системни решения и индивидуално обслужване и поддръжка. Ние предлагаме широка продуктова гама от техника за врати, прозорци и безопасност и сме основна движеща сила зад дигиталната мрежа на автоматизирането на сгради.

Решения за автоматични врати за достъпност или противопожарна защита, задвижващи механизми за прозорци за естествена вентилация или за отвеждане на дим и топлина в случай на пожар, дигитално свързване в мрежа от врати и прозорци за автоматизиране на сгради - това са само няколко примера от нашето сервизно портфолио. Нашата цел е да предоставим комфортни сгради за живеене с най-висока степен от удобства и възможно най-голяма безопасност за потребителите на сградата.

Прочетете повече
GEZE в България

Вашият опитен партньор за сградни обекти

Снимки на служители на GEZE 2018: осигуряване на качеството на производството

Снимка на служители на GEZE за вътрешна и външна комуникация, да се даде лице на дружеството отвън. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE е една от най-добрите в света за продукти, системи и услуги, свързани с врати, прозорци и техника за безопасност, както и автоматични врати. В България GEZE работи като партньор от първоначалната идея до края на жизнения цикъл на сградата в различни строителни проекти. Ние предлагаме подробни консултантски услуги за архитекти, инвеститори и професионалисти в областта на димо- и топлоотвеждането, моторизирана вентилация на прозорци и самостоятелни пешеходни решения за врати.

Научете повече за нашите услуги

Последни новини от България

Vöster-Alber.jpg
Прессъобщения | 2024

GEZE поздравява Бригите Фьостер-Албер за нейния 80-ти рожден ден

Преди три години тя предаде управлението на следващото поколение, но дори и на 80 години Бригите Фьостер-Албер е все още активна: Като член на Надзорния съвет тя е ангажирана с устойчивото развитие на компанията. Поклон за 80-ия рожден рожден ден.

Прочетете повече
131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
Прессъобщения | 2023

„Даряване вместо подаряване“: 100 000 за Неотложната помощ на UNICEF

И през тази година GEZE се ангажира социално за Коледните празници. Фирмата от Леонберг дарява 100 000 евро на Неотложната помощ на UNICEF. Парите се използват за деца по целия свят.

Прочетете повече
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
Прессъобщения | 2023

Автоматични врати на GEZE – фаворит в строителния бранш

Фирма GEZE е отличена в категорията „Автоматични врати“ с награда на Architects‘ Darling. Почти 2 000 архитекти и проектанти дадоха своя глас и осигуриха бронзовото отличие.

Прочетете повече
Top 100 Award wir gratulieren.jpg
Прессъобщения | 2023

GEZE е наградена за десети път като Топ 100 на най-иновативните малки и средни предприятия в Германия

GEZE е и остава иноватор Топ 100 в сферата на малките и средни предприятия в Германия. Вече за десети път специалистът за иновативна техника за врати, прозорци и техника за безопасност получава желаната награда, присъждана от Института по предприемачество и иновации към Икономически университет Виена в рамките на ТОП 100.

Прочетете повече
UNICEF Даряване вместо подаряване
Прессъобщения | 2022

GEZE дарява 100 000 евро за проект на UNICEF в Кот д'Ивоар

GEZE продължава традицията си да подкрепя устойчиви и социални проекти: Тазгодишното дарение за Коледа от страна на специалистите в областта на вратите, прозорците и безопасността отива за проект на UNICEF за образование и устойчивост в Кот д'Ивоар. Компанията дарява 100 000 евро за изграждането на устойчиви и комфортни училищни сгради в западноафриканската държава, които са създадени от рециклирани пластмасови отпадъци.

Прочетете повече
Семейна фирма

Глобално успешни

Седалище на GEZE GmbH

Ние сме глобално успешна и финансово здрава семейна фирма от 1863 г. Нашата изработка, комфорт и дизайн непрекъснато впечатляват нашите клиенти по целия свят. Като поддържаме своята последователност, ние винаги сме любопитни, динамични и отворени към най-новите тенденции и пазари. Ние движим напред дигиталната мрежа за сградна техника, за да разработваме сгради удобни за живеене.

Повече за компанията

160 години GEZE

213

Местоположения

22

Държави

160

години GEZE

При нас работят повече от 3 000 души от цял свят и тенденцията да се разрастваме още. Нашия международен централен офис се намира в Леонберг. Нашите 37 филиала се намират по целия свят, но: За да спазваме нашия принцип на обслужване, ние винаги сме близо до нашите клиенти и можем да предложим отлично обслужване на място.

Към нашите филиали