Newsroom

Съобщения за пресата и новини от GEZE

В нашия раздел за новини и преса можете да научите всичко за новите разработки, проекти и продукти, както и за нашата социална ангажираност. Потопете се в света на GEZE:

Vöster-Alber.jpg
Прессъобщения | 2024

GEZE поздравява Бригите Фьостер-Албер за нейния 80-ти рожден ден

Преди три години тя предаде управлението на следващото поколение, но дори и на 80 години Бригите Фьостер-Албер е все още активна: Като член на Надзорния съвет тя е ангажирана с устойчивото развитие на компанията. Поклон за 80-ия рожден рожден ден.

Прочетете повече
131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg
Прессъобщения | 2023

„Даряване вместо подаряване“: 100 000 за Неотложната помощ на UNICEF

И през тази година GEZE се ангажира социално за Коледните празници. Фирмата от Леонберг дарява 100 000 евро на Неотложната помощ на UNICEF. Парите се използват за деца по целия свят.

Прочетете повече
231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg
Прессъобщения | 2023

Автоматични врати на GEZE – фаворит в строителния бранш

Фирма GEZE е отличена в категорията „Автоматични врати“ с награда на Architects‘ Darling. Почти 2 000 архитекти и проектанти дадоха своя глас и осигуриха бронзовото отличие.

Прочетете повече
Top 100 Award wir gratulieren.jpg
Прессъобщения | 2023

GEZE е наградена за десети път като Топ 100 на най-иновативните малки и средни предприятия в Германия

GEZE е и остава иноватор Топ 100 в сферата на малките и средни предприятия в Германия. Вече за десети път специалистът за иновативна техника за врати, прозорци и техника за безопасност получава желаната награда, присъждана от Института по предприемачество и иновации към Икономически университет Виена в рамките на ТОП 100.

Прочетете повече
UNICEF Даряване вместо подаряване
Прессъобщения | 2022

GEZE дарява 100 000 евро за проект на UNICEF в Кот д'Ивоар

GEZE продължава традицията си да подкрепя устойчиви и социални проекти: Тазгодишното дарение за Коледа от страна на специалистите в областта на вратите, прозорците и безопасността отива за проект на UNICEF за образование и устойчивост в Кот д'Ивоар. Компанията дарява 100 000 евро за изграждането на устойчиви и комфортни училищни сгради в западноафриканската държава, които са създадени от рециклирани пластмасови отпадъци.

Прочетете повече
Тийзър за награда за архитекти "Дарлинг" за 2022
Прессъобщения | 2022

Техниката за врати на GEZE отново e отличена с награда от Architects’ Darling

В гласуването за наградата Architects’ Darlings и тази година участваха около 1 900 архитекти и проектанти. Те отличиха техниката за врати на GEZE с бронзовата награда. За пореден път компанията с дългогодишни традиции успява да спечели точки в конкурса.

Прочетете повече
Red Dot Design Award и German Design Award за Revo.PRIME
Прессъобщения | 2022

Дизайн и устойчивост в хармония: Награда Red Dot Design Award и награда German Design Award за Revo.PRIME

Две от най-престижните награди за дизайн в страната отиват при новата въртяща се врата Revo.PRIME на GEZE: Наградата German Design Award в категорията Отличен продуктов дизайн – Сграда и елементи и наградата Red Dot Design Award, също в категорията Продуктов дизайн. И двете награди отличават изключителни дизайнерски постижения и се считат за качествен щемпел за най-висококачествените и най-сложните продукти.

Прочетете повече
Устройство за затваряне на врати TS 5000
News

Устройства за затваряне на врати TS 5000 и TS 3000 в черно

Нашите предимства за архитектите и проектантите: Сега предлагаме нашите популярни устройства за затваряне на врати TS 3000 и TS 5000 вече и в елегантен черен цвят като стандартен продукт.

Прочетете повече
GC 342+ laser scanner, single sensor right
News | 2022

Новият GC 342+: Решение за предпазване на автоматични врати със странично окачване

С новия GC 342+ Вие се грижите за повече безопасност, хигиена и комфорт във Вашата сграда. Открийте новото решение за предпазване на GEZE!

Прочетете повече