Услуги

Услуги от GEZE

В GEZE нашата цел е Вашето дългосрочно удовлетворение и искаме нашите продукти да отговарят на Вашите нужди по надежден и безпроблемен начин. Ето защо нашият акцент е върху изчерпателните съвети и услуги толкова силно – през целия проектен цикъл. Ще намерите списък на много от нашите услуги по-долу.

Услуга и оригинални части

Ориентирана към решения услуга - бързо, компетентно и персонализирано

С нашите персонализирани услуги ние Ви подкрепяме в свързването в мрежа, управлението и техническата поддръжка на Вашите системи. Ние ще Ви посъветваме дали да модифицирате, или да модернизирате и ще Ви помогнем да закупите Вашите резервни части.

Сервизна поръчка

Нуждаете се от техник?

GEZE Обслужващи превозни средства Германия

© GEZE GmbH

GEZE предлага опцията въвеждане в експлоатация на обекти лесно и надеждно онлайн. Моля, попълнете онлайн заявката внимателно. Ние ще Ви изпратим потвърждение веднага след като я получим. Ако нямате въпроси, заявката ще бъде препратена на нашите сервизни техници, за да се справят с нея.

Ако имате спешни запитвания извън нормалните работни часове, на разположение е сервизната гореща линия на GEZE: 07001 4393.

Кутията с инструменти на GEZE

Полезни инструменти за Вашите обекти

В допълнение към личната консултация, ние Ви подкрепяме с инструментите GEZE още от етапа на планиране директно на работното място, но също и по време на инсталирането на нашите решения. С инструментите GEZE можете да направите Вашите проекти по-ефективни и да очаквате спокойно изпълнение на Вашия проект. Ние Ви подкрепяме в ежедневната Ви работа с важна информация, инструменти за конфигуриране и специални продукти. Например, врати и прозорци могат да бъдат проектирани онлайн.

Програма за изчисляване на прозорци

Програма за изчисляване на прозорци

WinCalc

Спестяващ време, лесен за използване и удобен, GEZE WinCalc се грижи за сложни изчисления, свързани с проектирането на система прозорци. Тази програма ви позволява да изчислите ръчни, както и моторизирани вентилационни прозорци, прозорци за отвеждане на дим и топлина (NSHEV/ВСОДТ), както и да проектирате подходящ блок за авариен контрол на мощността за отвеждане на дим и топлина (NSHEV/ВСОДТ).

ВЛИЗАНЕ В ПОРТАЛА ЗА КЛИЕНТИ НА GEZE

Калкулатор за врати Powerturn

Калкулатор за врати Powerturn

Компютър за врати Powerturn

Определете бързо и лесно за кои приложни области е най-подходящ Powerturn: Чрез въвеждане само на няколко подробности онлайн калкулаторът за врати може да предостави окончателни данни за възможните ширини и тегло на крилата на вратите.

КЪМ КОНФИГУРАТОРА ЗА ВРАТИ POWERTURN

Конфигуриране на автоматична система за врати, включително кабелни планове

Клиентският портал GEZE Ви предлага възможността за лесно планиране и конфигуриране на автоматични системи за врати. След завършване на конфигурирането автоматично ще получите схема за окабеляване. Това е много повече от само опростяване на процеса на планиране: Тъй като плановете са обозначени към конкретна поръчка, те могат да помогнат също и за съставянето на точна документация. За да започнете с процеса на планиране сега, просто влезте в нашия клиентски портал 

КЪМ КОНФИГУРИРАНЕТО НА АВТОМАТИЧНИ СИСТЕМИ ВРАТИ В КЛИЕНТСКИЯ ПОРТАЛ НА GEZE

Конфигуратор за въртящи се и дъговидни плъзгащи се врати 

Клиентският портал GEZE Ви предлага възможността за лесно планиране и конфигуриране на въртящи се и дъговидни плъзгащи се врати. За да започнете с процеса на планиране сега, просто влезте в нашия клиентски портал

КЪМ КОНФИГУРАТОРА ЗА ВЪРТЯЩИ СЕ И ДЪГОВИДНИ ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ В КЛИЕНТСКИЯ ПОРТАЛ НА GEZE

Инструмент за конфигуриране на MSW

Могат да бъдат създадени всеобхватни проекти за системи ръчни плъзгащи се стени (системи MSW) въз основа само на няколко детайла. Автоматично генерираните общи и детайлни чертежи опростяват и ускоряват инсталирането на системата. Конфигурираните системи MSW могат след това удобно да бъдат поръчани директно през нашия клиентски портал. 

КЪМ ИНСТРУМЕНТА ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА MSW НА КЛИЕНТСКИЯ ПОРТАЛ НА GEZE

Инструмент за конфигуриране Pendulo

Проектирайте пълно решение от един производител бързо, лесно и индивидуално с инструмента за конфигуриране Pendulo. Можете също и удобно да подадете поръчката директно онлайн. Системата ще бъде инсталирана бързо, без каквито и да било трудоемки интервенции в пода, стените или тавана.

КЪМ ИНСТРУМЕНТА ЗА КОНФИГУРИРАНЕ PENDULO НА КЛИЕНТСКИЯ ПОРТАЛ НА GEZE

Планиране на кабели

Планиране на кабели © GEZE GmbH

Планиране на кабели

При прехвърляне на резултатите от конфигурирането от центъра за управление на конфигурирането WinCalc към клиентския портал на GEZE потребителите вече автоматично ще получават и кабелен план в съответствие с персонализираните детайли, специфични за собствеността. Това е много повече от само опростяване на процеса на планиране. Тъй като плановете са обозначени към конкретна поръчка, те могат да помогнат също и за съставянето на точна документация.

ВЛИЗАНЕ В ПОРТАЛА ЗА КЛИЕНТИ НА GEZE

Случай на пускане в експлоатация на GEZE IQ windowdrives

Случай на пускане в експлоатация на GEZE IQ windowdrives © GEZE GmbH

Сервизен куфар за задвижващи механизми за прозорци

Сервизният куфар осигурява всичко за въвеждане в експлоатация и тестване на място на задвижващи механизми за прозорци от серията IQ windowdrive от GEZE, дори и без никаква захранваща връзка. Това означава, че те могат да бъдат въведени в експлоатация възможно най-скоро. Използвайки това самостоятелно решение като интерфейс между задвижванията и сервизния терминал ST 220 GEZE, ходът и скоростта на задвижванията могат да се регулират бързо и лесно. Компактният куфар е подходящ не само за съвременните задвижвания RWA, но също и за 24 V задвижвания с конвенционално управление.

Желаете ли допълнителна информация относно сервизните куфари? Обадете се на горещата линия на GEZE на +359-2-4704-373

Управление на списъка на врати на GEZE

Списъците на врати обикновено служат като основа за изготвяне на текста за оферта, тъй като позволяват всички изисквания за вратите да бъдат събрани възможно най-изчерпателно. Ясната навигация в менюто, полетата за коментари и функциите за комфорт значително помагат на потребителите при попълване на списъците на врати на GEZE. В същото време многото обяснения Ви предлагат помощ при вземането на решения. GEZE предоставя на потребителите решение лесно за употреба. 

ВЛИЗАНЕ В ПОРТАЛА ЗА КЛИЕНТИ НА GEZE

Изтегляне

Информация на нашата компания, продукти и услуги

Ще намерите подробни материали в нашата област за изтегляне. Допълнителна продуктова информация е на разположение от портала за клиенти на GEZE. Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас лично.

Към областта за изтегляне на GEZE (английски)

Изчерпателна и лесна за използване

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

За да Ви служим още по-добре и по-всеобхватно, ние предлагаме разнообразие от услуги, приложения и портали за допълнително удобство и отваряне на нови възможности за използване.

ПОРТАЛ ЗА КЛИЕНТИ НА GEZE

МЕДИЕН ПУЛ НА GEZE

Поискайте достъп
Контакт

Как можем да Ви помогнем?

Имате ли въпроси или препоръки? Има много начини да контактувате с нас.

Контакт

Офис ГЕЦЕ България +359-2-4704-373