Любимецът на архитектите: GEZE отново отличена с награда за иновативна техника за врати

При връчването на наградите на Architects‘ Darling 2023 в категория „Автоматични врати“ GEZE спечели бронзовото отличие. Почти 2 000 архитекти и проектанти взеха участие в най-голямата мултимедийна браншова анкета във федералната република и избираха своите фаворити сред близо 200 производители и търговски марки в строителния бранш. 

231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg

GEZE спечели бронзовото отличие от наградите Architects‘ Darling 2023. © GEZE GmbH

Фирма GEZE е впечатлила запитаните архитекти освен с високото качество на продуктите също и с безопасността и съотношението цена-качество. Марко Цаорал, ръководител на екип Вътрешно консултиране по строителни проекти в GEZE казва: „Много се радваме, че отново спечелихме тази награда. Резултатите от допитването изтъкват нашите силни страни и потенциал и показват отново, че ние сме надежден партньор за лицата, вземащи най-важните решения в сферата на строителството“.

Много се радваме, че отново спечелихме тази награда. Резултатите от допитването изтъкват нашите силни страни и потенциал и показват отново, че ние сме надежден партньор за лицата, вземащи най-важните решения в сферата на строителството.

Марко Цаорал, ръководител на екип Вътрешно консултиране по строителни проекти в GEZE

myGEZE Control: интелигентно решение за свързване в мрежа за сградна техника

myGEZE Control Базово устройство

С помощта на платформата за свързване myGEZE Control могат да бъдат управлявани централно системи за врати, за прозорци и за безопасност. © GEZE GmbH

Фирмата с дългогодишни традиции от Леонберг принадлежи към водещите доставчици на техника за врати, за прозорци и за безопасност и вече многократно е отличавана за своите иновативни системни решения. С пионерски дух за постоянно усъвършенстване на продуктите се отличават и последните иновации на фирмата. Към тях се числи и решението за свързване в мрежа myGEZE Control – иновативна система за автоматизиране на сгради, която интелигентно свързва в мрежа врати, прозорци и системи за безопасност и така осигурява повече безопасност, енергийна ефективност и комфорт. Такава например е и една от най-новите разработки в сферата на автоматичните врати: автоматичната въртяща се врата Revo.PRIME, която впечатлява с изключително ниската височина на венеца и енергийно ефективното задвижване.

„Най-добро представяне“ в строителната промишленост

От 2011 г. насам Heinze GmbH отличава най-предпочитаните решения на строителната промишленост с наградата за търговска марка. На тазгодишното състезание бяха присъдени награди за търговски марки в 23 продуктови категории и награди на журито в 14 категории. Любимец в бранша се избира най-често сред фирмите, които се приемат за фаворити в своята продуктова сфера, като се вземат предвид пет различни критерия за оценка, като качество, съотношение цена-качество, иновация, външен вид/дизайн и безопасност.