Новият уебсайт на GEZE в България осигурява поддръжка през целия жизнен цикъл на сградата за планиране, строителство и обслужване

Ясно структуриран, бърз и лесен за използване – новият местен уебсайт на GEZE България извежда дигиталната комуникация с клиенти и потенциални клиенти на ново ниво. GEZE се ангажира да използва иновативна и модерна техника за врати, прозорци и безопасност, за да създава изключително сгради удобна за живеене. Новият уебсайт на GEZE прави още по-бърз и по-лесен достъпа до продуктите и услугите на компанията.

Информация и работни процеси показвани в цифров формат.

Планирането и експлоатацията на модерни сгради става все по-сложно. Автоматизацията и цифровизацията на много строителни компоненти, съчетани с нови правила и законови разпоредби, означават, че всички експерти, участващи в жизнения цикъл на една сграда, са изправени пред нарастващ натиск от сложност. Новият уебсайт на GEZE България помага на клиентите да оптимизират своите процеси на планиране и доставки. Потребителите могат лесно да го включат в работните си процеси и да го използват като работен инструмент.

Решения и ноу-хау за всяка целева група

Уебсайтът е лесен за навигация, отвежда потребителите бързо и интуитивно до частта от жизнения цикъл на сградата, която търсят. Местните данни за контакт на GEZE в България са лесни за намиране и ние винаги сме готови да изведем услугите на ново ниво. Независимо от какво устройство потребителите имат достъп до уебсайта от: Информацията за продукта и продуктовата документация на GEZE са напълно достъпни и за изтегляне, дори от мобилни устройства.

Принципът зад новия уебсайт на GEZE е да предостави на съюзи, проектанти, шлосери и собственици на сгради достъп до информацията или инструментите, от които се нуждаят, само с няколко щраквания – съдържанието, което е подходящо за тях, е само на един клик разстояние. За проектантите и архитектите това означава например безплатен достъп до обекти с врати на GEZE BIM и до стандартните шаблони за конкретни тръжни описания за обекти и продукти, както и до чертежи и схеми на кабелни снопове. Потребителите от производствените/преработвателните специалности ще намерят монтажни ръководства и инсталационни чертежи и видеоклипове бързо и лесно. Уебсайтът също така позволява на потребителите да получат директен достъп до изтегляне на необходимата техническа документация на продуктите на GEZE, заедно с много други онлайн услуги на GEZE.